Over ons

Image
Image
Image
Image
Wie zijn wij

Welkom bij I-EM Delft Campus

I-EM Delft is een stichting die in korte tijd is uitgegroeid naar een Campus in het hart van de energie- en mobiliteitstransitie. Samen de groeiende crisis tegen te gaan is het doel, dmv bij- en omscholing die toegankelijk is voor jong en oud! 

Ontstaan door de drang naar groei, met focus op ontwikkeling en kennisdeling! Samen met partners uit de triple helix formatie ontwikkeld I-EM Delft korte E-learnings en workshops.  

Wij willen inspireren, motiveren en begeleiden in een innovatieve leeromgeving met real-life projecten en uitdagingen.Image
Image
Image

Visie

Bij I-EM Delft geloven we in een schone duurzame wereld ontstaan door mensen.  

Wij geloven in doen en zijn er van overtuigd dat oplossingen ontstaan door samenwerking van onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Wij geloven in denkers die realistisch doen en doeners die resultaat gericht denken. 

Door verschillende werelden actief bij elkaar te brengen, samen hard te werken en boven het ‘hokjes denken’ uit te stijgen kunnen we een duidelijk verschil maken. 

Door oplossingen werkelijk te ontwikkelen en de energie- en mobiliteitstransitie laten ontstaan door samenwerking in de fysieke en digitale wereld. Tussen duurzame bronnen enerzijds en slim gebruik anderzijds. 

Image
Image

Missie

Het wordt pas mooi wanneer je het gaat doen. Wij zijn de denkers en de makers in de energie- en mobiliteitstransitie. Wij versnellen door te bouwen, niet alleen, maar samen. We verbinden kennis met degene die problemen van nu oplossen voor de duurzame wereld van morgen. Vandaag leren, morgen doen! Wij als kenniscentrum, delen de kennis die vanuit onze triple helix connecties verzameld wordt via een platform rondom de energie & mobiliteit transitie, dit laten we oppakken in flexibele research & develop teams. 
Testimonials

Wat cursisten van ons vinden